Preoblikovanje in pomlajevanje telesa

 

VELA SLIM

 

Do lepega telesa lahko pridemo na več načinov. Z redno vadbo, ustrezno prehrano in posebnimi tretmaji lahko svoje telo preoblikujemo do željenih rezultatov. Eden izmed učinkovitejših načinov je uporaba aparata Vela Slim III, ki združuje najnaprednejše postopke za preoblikovanje telesa in pomlajevanje obraza.

Aparat Vela Slim III je naprava, v kateri so združeni vsi najnaprednejši postopki preoblikovanja telesa in pomlajevanje obraza. Metoda je telesu prijazna in na kar najbolj naraven način deluje tam, kjer si to želimo. 

 

Združene so 4 različne tehnologije delovanja, ki delujejo sočasno:

  • BIPOLARNA RADIOFREKVENCA (podkožje segreje do 15 milimetrov globoko s tem se poveča tvorba kolagena, elastina in hialuronske kisline. Tako krepimo vezivno tkivo, ter zmanjšamo ohlapnost kože).
  • INFRA RDEČA SVETLOBA (segreva podkožje do 5 milimetrov globoko in vzpodbuja metabolizem ter cirkulacijo krvi v koži in podkožju, s tem se razbijajo maščobne celice, ki se izločijo skozi limfni sistem).
  • VAKUM (ustvari podtlak, ki posledično razširi ožilje in izboljša prekrvavitev).
  • MASAŽA s posebnimi valjčki. 

Aparat Vela Slim III je namenjen neinvazivnemu liftingu obraza, vratu in dekolteja. Odpravi gubice, podočnjake in podbradek. Z uporabo aparata preoblikujemo telo in s tem zmanjšamo celulit, “krilca“- nadlahti na rokah, izboljša se nam tonus kože, kapilare pa vidno ublažijo.

 

VACUSLIM

 

Vacuslim 48 je nova revolucionarna metoda za odpravljanje maščobnih oblog in celulita ter pomoč pri hujšanju.

 

Koncept nove generacije je zasnovan na osnovi aktivnih rastlinskih sestavin, toplotnega učinka in vakuumske vreče, ki deluje kot »carbo« efekt.  Na ta način se poveča celično dihanje, limfni pretok, mikrocirkulacija, vnos preparatov ter odvajanje vode in strupov iz telesa. Po tretmaju traja aktivnost sestavin še 24 ur.

 

Tretma se izvaja samostojno vsak drugi dan ali 2x tedensko. Potrebnih je od 10 do 12 tretmajev.

 

Vacuslim je priporočljivo vključiti tudi v druge tretmaje, ki se izvajajo proti celulitu ali odpravljanju maščobnih oblog. Tako ga je priporočeno izvajati v kombinaciji z Endospheres terapijo, kavitacijo, Cryolipolizo, radiofrekvenco, limfno drenažo, ročno anticelulitno masažo in drugimi ...

 

Rezultati so vidni že pri prvem obisku saj se pri meritvah obseg zmanjša. Tretma je varen in vam daje občutek lahkotnosti, koža je bolj čvrsta, gladka, centimetri in celulit pa izginjajo.

 

Aktivne sestavine v revolucionarni formuli pomagajo pri razgradnji maščob, zmanjšujejo celulit in izboljšujejo pretok limfe in krvi.

 

Glavni rastlinski akterji:

 

Izvlečki alg:  namenjeni vlaženju in obnavljanju kože

 

Ronacare rutinsulfat:  pomembna sestavina za izboljšanje celulita in jačanje sten kapilar. Ti bioflavonoidi vplivajo na periferno cirkulacijo krvnega obtoka in odstranjujejo škodljive substance iz telesa, hkrati pa učvrstijo in izboljšajo tonus kože. Izgled kože je zato mladosten in sijoč.

 

Kofein: za zboljšanje mikrocirkulacije in vpliv na maščobne celice, da se pretvorijo v energijo.

 

Klorogenska kislina: najdemo jo v zeleni kavi in vpliva na razgradnjo maščob.

 

L-CARNITINE: ima močan vpliv na celično dihanje in pomaga maščobnim celicam pri izgorevanju in pretvorbi v energijo.

 

Izvleček divjega kostanja: blaži napetost, utrujenost in otečenost nog.

 

Esencialna olja limone, cimeta, pomaranče, rožmarina, bergamotke, mete in sivke za izboljšanje izgleda kože in sproščanje.

Salon masaže, pedikure in manikure, Gramc Alexandra s.p.
MESTNA VILA
CKŽ 4, 8270 KRŠKO

DELOVNI ČAS

ponedeljek in petek: 8.00 - 16.00

torek in četrtek: 12.00 - 20.00

sreda: 10.00 - 18.00

oziroma po dogovor

Sobota, Nedelja in prazniki: zaprto

SPREMLJAJTE NAS

 

© 2024 Vita Marin. Vse pravice pridržane.   Agencija.5ka   Piškotki