Nega telesa

 

Programi za nego telesa

 

 

 

SPROSTITEV HRBTA

Intenzivna sprostitev s poudarkom na masaži zgornjega dela hrbta s toplo oblogo iz alg ali morskega blata. Primerno za vsakega, predvsem za osebe, ki imajo bolečine v vratnem delu hrbtenice in so pod stresom.

 

DETOX PROGRAM

Sodobno življenje nas obremeni s strupi, ki se slabo izločajo iz telesa. Detoks program z izjemnimi učinkovinami morskih alg v enournem tretmanu prečisti telo, da ponovno z lahkoto opravlja vse svoje funkcije. 

 

OBLOGA MORSKI MAGNEZIJ

Magnezij je nenadomestljiv element za dobro in zdravo življenje, Thalion je ponudil svetovno uspešnico 100% Mg. olje s popolno absorbcijo skozi kožo. Proizvod je patentiran in velika uspešnica slovenskih zdravilišč.

 

OBLOGA MORSKI KALCIJ

Kalcij za sprostitev in lepoto, pravi welness užitek. Odlični rezultati predvsem pri ženskah v menopavzi. Program toplo priporočamo pri osteoporozi.

ICY GEL PROGRAM

Hladna obloga za boleče in utrujene noge, zmanjšuje edeme. Idealno pri kombinaciji ob zaključku anticelulitnih programov.

 

 

RAZVAJANJE IN NEGA NOG

Nega, ki se vedno bolj uveljavlja v kozmetičnih salonih nudi nenadomestljiv užitek razvajanja in udobje utrujenim nogam. Program vsebuje peel off masko in blagodejno masažo.

 


STOMACH SCULPTOR

Poseben progam za zmanjšanje obsega pasu in trebuha. Priporočljiv je tudi po nosečnosti in v menopavzi saj občutno izboljša stanje kože ter zmanjšuje nabiranje maščobe okoli pasu in trebuha. 

 

ANTICELLULITNI PROGRAM

Poseben in zelo učinkovit anti celulitni tretman, ki že po nekaj postopkih daje lepe rezultate. Poudarek je na posebni masaži in novih proizvodih.

 

Salon masaže, pedikure in manikure, Gramc Alexandra s.p.
MESTNA VILA
CKŽ 4, 8270 KRŠKO

DELOVNI ČAS

ponedeljek in petek: 8.00 - 16.00

torek in četrtek: 12.00 - 20.00

sreda: 10.00 - 18.00

oziroma po dogovor

Sobota, Nedelja in prazniki: zaprto

SPREMLJAJTE NAS

 

© 2024 Vita Marin. Vse pravice pridržane.   Agencija.5ka   Piškotki