VITA MARIN

Salon masaže, pedikure in manikure

Gramc Alexandra s.p.

MESTNA VILA

CKŽ 4

8270 KRŠKO

 

E: vitamwellnes@gmail.com 

Tel: 031 811 133


DELOVNI ČAS

 
Od ponedeljka do petka: 8h - 20h
Sobota, Nedelja in prazniki: ZAPRTO
 
Lokacija: 
MESTNA VILA
 
Plačilna sredstva: 

Gotovina ali kartice

 


IZJEMNA ANTI - AGE NEGA OBRAZA

 

Thalionova nega obraza, Ocean Secrets, je več kot le nega. Odkriva bistvo lepote vsake ženske.

Zasnovana je na inovativni masažni tehniki - Face Gym Lift, ki oblikuje konture obraza in učvrsti kožo, rezultat pa je viden v trenutku.

 

Face Gym Lift

Face Gym Lift je ekskluzivna masaža Thalion, ki deluje na obrazne  mišice, mišice vratu in dekolteja. Gym Lift masaža izraža resnično stimulacijo in aktivacijo mišic za ponovno vzpostavitev fleksibilnosti in popolnosti. Ta masaža spodbuja mikrocirkulacijo, krepi kožo in mišična  vlakna ter njihovo elastičnost. Omogoča kroženje tekočin in oskrbuje tkiva z kisikom. Koža je po masaži napeta, zglajena in bolj polna.Ključni so  posebni morski biseri, ki polnijo gube, - Filler efekt s kolagenom, hialuronsko kislino v vitaminu E, ter Algoplast hranilno masko s hialuronsko kislino, oljnim izvlečkom morskega koprca in arganovim oljem.

 

Le Serum, La Creme

 

Thalionovi raziskovalci so v  sodelovanju  s francoskimi znanstvenim centrom  CNRS - Center National De La Recherce Scientifque kreirali dva visoko učinkovita proizvoda. V patentiranih učinkovinah so združili:

-tri vrste hialuronske kisline,

-morski silicij in

-nove patentirane morske učinkovine.

Po Ocean Secrets anti-age negi je koža prenovljena od znotraj navzven, zahvaljujoč trem vrstam hialuronske kisline, morskemu siliciju, kolagenu in pylawhite  patentirani učinkovini, ki preprečuje nastanek novih temnih madežev in zmanjšuje že obstoječe. Koža je zglajena in učvrščena, pigmentni madeži zbledijo in polt je posvetljena.


VITA MARIN, 

Gramc Alexandra s.p.

MESTNA VILA

CKŽ 4, 8270 KRŠKO

 

Tel: 031 811 133

DELOVNI ČAS
 
Od ponedeljka do petka: 8h - 20h
Sobota, Nedelja in prazniki: ZAPRTO
  
Plačilna sredstva: 
Gotovina ali kartice