VITA MARIN WELLNES

Salon masaže, pedikure in manikure

Gramc Alexandra s.p.

TRG MATIJE GUBCA 3

8270 KRŠKO

 

E: vitamwellnes@gmail.com 

Tel: 031 811 133


DELOVNI ČAS

 
Od ponedeljka do petka: 8h - 20h
Sobota: 8 - 13h
Nedelje in prazniki zaprto
 
Lokacija: 
HOTEL CITY KRŠKO (desno od glavnega vhoda)
 
Plačilna sredstva: 

Gotovina ali kartice

 

THALION KOZMETIKA

 

Thalion je priznana francoska blagovna znamka, ki sodi v sam svetovni vrh proizvajalcev morske kozmetike.

 

THALION ustvarja unikatno filozofijo lepote z navdihom iz morske narave.

 

Na razgibani betanski obali Francije v Ironskem morju Thalionovi laboratoriji že 6 desetletij po skrbnem izboru nabirajo najbogatejše in visoko kvalitetne morske alge. Zaradi posebne lege, drugačnih klimatskih razmer in izjemnega bogastva najkvalitetnejših alg je bilo to geografsko področje priznano kot prvi naravni morski rezervat v Evropi. Od leta 2007 je pod UNESCO kontrolo.

 

Morska voda in morske alge so v odlični harmoniji z našo kožo. Morski minerali in elementi v sledeh, s pomočjo osmoze prehajajo v celice, povečajo celično presnovo in oskrbo s kisikom v celici. To dinamično ravnovesje povrhnjice omogoča oskrbo z bistvenimi vitalnimi mikrohranili, ki pomagajo koži do čvrstosti in svežine.

 

Thalion ponuja pestro paleto proizvodov za vse vrste kože, nego obraza in telesa, sončenje, kot tudi prehranska dopolnila in organske čaje.

 

Poleg nege obraza pa se uporablja tudi pri anticelulitnih programih

 

Anticelulitni tretmaji s pomočjo učvrščevalnih oblog, edinstvenega bisernega pilinga v kombinaciji z anticelulitno masažo, delujejo shujševalno, izločevalno in zmanjšujejo videz celulita. 

 

  •  EKSPRES HUJŠANJE S SLIMING PERLAMI --> tretma "vse v enem" z učinkom v 30 minutah.                                           Piling pripravi kožo, da je bolj dovzetna za aktivacijo mikrocirkulacije. Shujševalne učinkovine se sproščajo med dolgo in poživljajočo masažo, pri kateri se osredotočamo na trebuh, stegna in zadnjico. Dosežemo lahko do -2cm v zmanjšanju obsega nog/ zadnjice/ trebuha.


VITA MARIN WELLNES, 

Gramc Alexandra s.p.

Trg Matije Gubca 3

8270 KRŠKO

 

Tel: 031 811 133

DELOVNI ČAS
 
Od ponedeljka do petka: 8h - 20h
Sobota: 8h - 13h
Nedelje in prazniki zaprto
 
Lokacija
HOTEL CITY KRŠKO (desno od glavnega vhoda)
 
Plačilna sredstva: 
Gotovina ali kartice