VITA MARIN WELLNES

Salon masaže, pedikure in manikure

Gramc Alexandra s.p.

TRG MATIJE GUBCA 3

8270 KRŠKO

 

E: vitamwellnes@gmail.com 

Tel: 031 811 133


DELOVNI ČAS

 
Od ponedeljka do petka: 8h - 20h
Sobota: 8 - 13h
Nedelje in prazniki zaprto
 
Lokacija: 
HOTEL CITY KRŠKO (desno od glavnega vhoda)
 
Plačilna sredstva: 

Gotovina ali kartice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Široka paleta tretmajev za obraz in telo, ki zagotavljajo rešitve za večino vrst kožnih obolenj. Različne linije izdelkov vključujejo vrsto zdravljena ter so namenjeni za uporabo strokovnjakom v kozmetičnih inštitutih in širok izbor za domačo uporabo.

Formule so razvite na osnovi znanstvenih in kliničnih raziskav ter preizkuševalnih komponent, s poudarkom na varnosti izdelkov, kakovosti in koristnosti. 

Slogan "Always Active" ("Vedno aktivni") odraža bistven pristop kozmetike: izdelki temeljijo na aktivnih sestavinah in zagotavljajo vidne rezultate

 

 

PROFESIONALNI PEELING z različnimi koncentracijami in deleži kislin, so prilagojeni vrsti zdravljenja in stanju kože.

 

POMLAJEVANJE z linijo Alpha Beta, ki deluje na regeneracijo, rehabilitacijo in posvetlitev kože z aktivno kombinacijo alfa in beta hidroksi kisline in retinola.

 

OBNOVA KOŽE z linijo Alpha Complex, ki deluje v procesu obnove kože in temelji na kompleksu naravnih alfa-hidroksi kislin: mlečne, citronske, jabolčne in vinske kisline. 

 

ANTI AGING za upočasnitev procesa staranja kože, ki je posledica fizioloških dejavnikov. Visoko koncentriran vitamin C deluje kot močan antioksidant da poveča proizvodnjo kolagena v kožnih celicah in spodbuja sijoč ten kože.

 

PHOTO AGING, kot upočasnitveni proces staranja kože, ki je posledica poškodbe kože ter prostih radikalov. Visoka koncentracija alfa-lipojske kisline in vitaminov A, E in F, zmanjšujejo izrazne linije in povečajo nivo vlage v koži.

 

UČVRSTITEV IN DVIGANJE dosežemo z linijama Age Control in Bold Care, ki delujeta na obstoječe gube in gubice

 

REHABILITACIJA za kožo, ki je utrpela škodo v okolju. Linija temelji na kolagenu, elastinu in unikatnem zdravilnem učinku, ki preprečuje in popravlja poškodbe na celicah kože in spodbuja notranji proces delovanja.

 

KREPITEV in ZAŠČITA z linijo Probiotic uravnava imunizacijski sistem kože, ščiti pred onesnaževanjem okolja ter spodbuja vlaženje in hrani

 

KONTROLA OLJA za uravnavanje delovanja žlez lojnic, zmanjševanje izločanja sebuma in preprečevanje mastnega leska in madežev. Linija ima dezinfekcijske, zdravilne in sušilne lastnosti za okuženo območje.

 

URAVNOTEŽENJE z linijo Nox, ki uravnoveša kožo, čisti in pomirja problematična področja, preprečuje nastanek madežev, zmanjšuje izločanje sebuma in dosega gladko polt brez mastnih sijajev.

 

SUHA KOŽA: linije Phytomide, Q10 Energizer in Kukui poskrbijo na navlažitev kože in zaščito.

 

BELJENJE z linijo Whitening, za učinkovito zdravljenje kožnih lis in hiper-pigmentacije.

 

ZAŠČITA (pred soncem) zaščita kože in navlažitev.

 

 

 


VITA MARIN WELLNES, 

Gramc Alexandra s.p.

Trg Matije Gubca 3

8270 KRŠKO

 

Tel: 031 811 133

DELOVNI ČAS
 
Od ponedeljka do petka: 8h - 20h
Sobota: 8h - 13h
Nedelje in prazniki zaprto
 
Lokacija
HOTEL CITY KRŠKO (desno od glavnega vhoda)
 
Plačilna sredstva: 
Gotovina ali kartice