VITA MARIN WELLNES

Salon masaže, pedikure in manikure

Gramc Alexandra s.p.

TRG MATIJE GUBCA 3

8270 KRŠKO

 

E: vitamwellnes@gmail.com 

Tel: 031 811 133


DELOVNI ČAS

 
Od ponedeljka do petka: 8h - 20h
Sobota: 8 - 13h
Nedelje in prazniki zaprto
 
Lokacija: 
HOTEL CITY KRŠKO (desno od glavnega vhoda)
 
Plačilna sredstva: 

Gotovina ali kartice

 

Pedikura je nega nog in stopal. V pedikuro je vključeno namakanje nog v sproščujoči kopeli, odstranjevanje trde kože, nega nohtov na koncu pa še sproščujoča masaža stopal. Po potrebi zdravimo tudi vraščene nohte in odstranjujemo kurja očesa in otiščance. Pedikura je primerna za vse tako za moške kot za ženske. Ob redni negi stopal je korak lažji in neboleč. 

 

Nohtna protetika, sponka 3TO z zanko

Zdravljenje vraščenega nohta na nogi in spodvihan noht predstavlja pogost in razširjen problem kirurške poliklinike oziroma zdravnika. Na žalost se na to temo gleda trivialno in relativno nepomembno, čeprav to pomeni za paciente pogosto močne bolečine, pogoste odsotnosti iz službe. S 3TO sponko imamo sedaj metodo zdravljenja za problematične primere, ki je brez krvi z navadnimi metodami zdravljenja, ima le-ta posebne prednosti. Gre za konzervativno metodo zdravljenja vraščenega nohta (unguis incarnatus) s tehniko sponke, pri kateri se namesti sponka na noht. 

 

Cilj terapije 

S 3TO terapijo zagotovimo ponovno naravno rast nohta. Primarni cilj terapije 3TO sponko je, da se prepreči operacija in z njo povzročene bolečine za pacienta in da dolgoročno omogoča preprečitev težav z vraščenim in spodvihanim nohtom. 

 

Kako poteka 3TO metoda? 

Dve sponki iz vzmetne jeklene žice, z majhnimi kljukicami se obesita pod rob nohta. Z zavijanjem srednje pentlje se dvigajo robovi nohta in s tem pacienta hitro osvobodimo njegovih bolečin. 

 

Če pa imate vraščen noht samo na eni strani se uporabi polovična sponka. Za manjše nohte uporabimo plastično sponko, katere namestitev prav tako ni boleča. Uspehi so vidni 3 - 6 mesecev po namestitve sponke. 

 

 

                      

 

                   


VITA MARIN WELLNES, 

Gramc Alexandra s.p.

Trg Matije Gubca 3

8270 KRŠKO

 

Tel: 031 811 133

DELOVNI ČAS
 
Od ponedeljka do petka: 8h - 20h
Sobota: 8h - 13h
Nedelje in prazniki zaprto
 
Lokacija
HOTEL CITY KRŠKO (desno od glavnega vhoda)
 
Plačilna sredstva: 
Gotovina ali kartice