VITA MARIN WELLNES

Salon masaže, pedikure in manikure

Gramc Alexandra s.p.

TRG MATIJE GUBCA 3

8270 KRŠKO

 

E: vitamwellnes@gmail.com 

Tel: 031 811 133


DELOVNI ČAS

 
Od ponedeljka do petka: 8h - 20h
Sobota: 8 - 13h
Nedelje in prazniki zaprto
 
Lokacija: 
HOTEL CITY KRŠKO (desno od glavnega vhoda)
 
Plačilna sredstva: 

Gotovina ali kartice

 

Negujte svoj tempelj – svoje telo. S pravim negovalnim tretmajem bo vaše telo zasijalo, vzpostavite porušeno ravnovesje ali se revitalizirajte in napolnite z energijo. ANTICELULITNI PROGRAMI, NEGOVALNI TRETMANI ali JADE LIFTING, kot posamezen tretma ali v paketu.

 

PEELING TELESA

Naša koža ima neverjetno lastnost obnavljanja, vendar ji je pri tem potrebno tudi pomagati. Privoščite svojemu telesu PEELING in odstranite odmrle kožne celice ter omogočite svoji koži, da zasije v vsem sijaju, ne le na obrazu, temveč celem telesu. Priporočamo ga pred poletjem in zimo.

 

SAVNA BAZINA

Uporablja se za:

- razstrupljanje

- negovalne terapije

- sproščanje telesa

- princip savnanja

 

 

OBLOGE Z GLINO

Hladen dotik gline na vaši koži, bo vašemu telesu dal veliko več kot le prijeten občutek. Glina je odlično naravno sredstvo za razstrupljanje telesa, s svojo bogato mineralno sestavo pripomore k celjenju ranic, mehki koži, krepitvi zdravja, razstrupljanju…

 

Glino lahko uporabljamo na več načinov, lahko jo pijemo in s tem poskrbimo za učinkovito odstranjevanje toksinov iz telesa. Ne deluje tarčno, da bi se usmerila proti točno določeni težavi, temveč krepi naše zdravje, ter omogoča tudi boljše vsrkavanje pomembnih hranilnih snovi. 

 

 

OBLOGE Z ALGAMI

Obloge z algami pripomorejo k razstrupljanju telesa in pri hujšanju oziroma oblikovanju telesa ter so učinkovite pri dreniranju odvečne vode iz telesa.

 

KAVITACIJA

apredna tehnologija KAVITACIJE omogoča koncentracijo energije na točno določeni globini v tkivu, kar zagotavlja selektivno razbijanje maščobnih celic v podkožju. Površina kože, žile, živci in mišice pri tem ostanejo nedotaknjeni. Maščoba iz razbitih maščobnih celic se v obliki trigliceridov izlije v medcelično tekočino, kjer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok in se porabi za energijo, netopne proste maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo kot vsaka druga prosta maščobne kislina, vključno s tistim iz hrane. Rezultati so pri večini vidni že po prvem posegu, vendar pa nadaljni tretmani še dodatno zmanjšajo količino maščobnih celic na obdelanem delu telesa in s tem tudi njegov oseg. 

 

Kavitacija je torej neinvazivna, neboleča, varna in hitra alternativna liposukcija. Oblikovanje stegen, bokov, trebuha, zadnjice, kolen in zgornjega dela rok ne zahteva anastezije in dolgotrajnega okrevanja ter NE pušča brazgotin. Površina kože ostane nepoškodovana, bolečin po posegu ni, zato se stranke lahko vrnejo k svojim vsakodnevnim aktivnostim. 

 

ANTICELULITNI PROGRAMI

Anticelulitni tretmaji združujejo različne tehnike s katerimi razbijamo maščobne celice in izboljšujemo tonus kože. Pri tretmaju se uporablja ročna masaža, ki jo podkrepimo s kavitacijo in strojno limfno drenažo.

 

PRESOTERAPIJA ali STROJNA LIMFNA DRENAŽA

Od ročne limfne dranaže se razlikuje po tem, da je podkrepljena z infra rdečo svetlobo, ki povzroča, da se telo pregreva, s tem se izboljša krvni pretok in se začne čiščenje limfe. Čiščenje limfe je izjemno pomemben proces, saj je limfa naš obrambni mehanizem, ki čisti umazanijo in toksine iz telesa.

 

      

 

 

 

 


VITA MARIN WELLNES, 

Gramc Alexandra s.p.

Trg Matije Gubca 3

8270 KRŠKO

 

Tel: 031 811 133

DELOVNI ČAS
 
Od ponedeljka do petka: 8h - 20h
Sobota: 8h - 13h
Nedelje in prazniki zaprto
 
Lokacija
HOTEL CITY KRŠKO (desno od glavnega vhoda)
 
Plačilna sredstva: 
Gotovina ali kartice