VITA MARIN WELLNES

Salon masaže, pedikure in manikure

Gramc Alexandra s.p.

TRG MATIJE GUBCA 3

8270 KRŠKO

 

E: vitamwellnes@gmail.com 

Tel: 031 811 133


DELOVNI ČAS

 
Od ponedeljka do petka: 8h - 20h
Sobota: 8 - 13h
Nedelje in prazniki zaprto
 
Lokacija: 
HOTEL CITY KRŠKO (desno od glavnega vhoda)
 
Plačilna sredstva: 

Gotovina ali kartice

 

Zakaj je masaža telesa pomembna in potrebna?

 

V sedanjem stresnem življenju, je masaža telesa zelo pomembna in potrebna, ker vemo, da stres slabo vpliva na naš imunski sistem. Masaža poleg izboljšanja pretoka krvi in limfe posredno zelo ugodno učinkuje na vegetativni živčni sistem, hkrati pa pripomore k nemotenemu delovanju presnove in k izločanju prekomerne vode iz telesa, s tem pa izboljšuje ravnovesje telesa in duha. 

 

Masaža celega telesa je sistematična oblika dotikanja, ki vzburja ugodje in izboljšuje zdravje. Zajema masažne tehnike glajenja, gnetenja, vtiranja, udarjanja in tresenja. Učinki masaže so telesne in duševne narave. Z masažo izboljšamo splošno počutje, vplivamo na kožo, skeletne mišice, krvni obtok, tok limfe, sklepe in osklepne mišice, podkožno maščobno tkivo, živčni sitem in na duševno počutje. 

 

Pri nas si lahko privoščite tudi masažo hrbtenice. Terapevtska masaža hrbtenice je močna masaža tehnike, s katero dosežemo sprostitev in povečamo prekrvavitev mišic, ki potekajo vzdolž hrbtenice ter se priraščajo na vretenca in lopatice.

 

Privoščite si kdaj peeling celega telesa. Pri peelingu gre za odstranjevanje odmrlih celic po telesu s posebnimi mikrogralgami. Poskrbimo tudi za vašo kožo, ne le na obrazu, pač pa tudi po telesu. Peeling lahko delamo skozi celo leto, najbolj priporočljivo je pred poletjem, da koža lepo zagori. Pa tudi v jeseni, da kožo pripravimo na zimske dni. 

 

Linfna dranaža obraza in nog.

 

           


VITA MARIN WELLNES, 

Gramc Alexandra s.p.

Trg Matije Gubca 3

8270 KRŠKO

 

Tel: 031 811 133

DELOVNI ČAS
 
Od ponedeljka do petka: 8h - 20h
Sobota: 8h - 13h
Nedelje in prazniki zaprto
 
Lokacija
HOTEL CITY KRŠKO (desno od glavnega vhoda)
 
Plačilna sredstva: 
Gotovina ali kartice